Fairwater | WEB DESIGN - Fairwater
webdesign, repsonsive design, adaptive, wordpress, cms, html5, css3, ecommerce
3321
page-template-default,page,page-id-3321,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
H
oe uw site uiteindelijk moet worden is een samenspel tussen u en ons. De site zal moeten werken op álle computers. Een site die er goed uitziet, maar ook doet wat ervan verwacht wordt en die uw doelgroep aanspreekt. Een site waar je eventueel zelf gemakkelijk inhoud aan kunt toevoegen. Ook als je daar geen cursus voor hebt gevolgd.

HELDER!

Alles is in overleg mogelijk. Maar het belangrijkste is: uw site moet bij u passen. Het eindresultaat moet precies worden zoals u dit voorgesteld had en waarmee U zichzelf durft te presenteren. Daar zijn we voor! Het doel van de website is dan ook het uitgangspunt voor vormgeving en techniek. Dat wil zeggen geen onnodige toeters en bellen maar een functioneel ontwerp dat er goed uitziet en gevonden wordt door uw potentiële klanten en snel werkt.
Er wordt gewerkt binnen de richtlijnen van uw huisstijl en aan de hand van een duidelijk budget.

Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve website, een webshop of een CMS systeem; u weet van tevoren waar u aan toe bent. Bij het ontwerp en tijdens het bouwen houden wij al rekening met de vindbaarheid door de belangrijkste zoekmachines.

In de meeste gevallen maken we gebruik van (open-source) content management systemen (b.v. WordPress, Joomla en Magento), waarbij de techniek daarachter complex is, maar het gebruik voor u heel simpel. Wij zorgen voor het ontwerp, bouwen het, beheren het en verbeteren het. Snel, goed en voor een eerlijke prijs. Op maat!

luganochalets-featured

autobruins1

WAAR ZIJN WE GOED IN?

  • PHP, Laravel 5, HTML5, CSS3, Git
  • CMS (LAravel based) systeem bouw, WordPress websites
  • Applicaties: AngularJS, Ionic, jQuery, PhoneGap
  • Javascript Frameworks (AngularJS, Ionic)

RESPONSIVE & ADAPTIVE DESIGN

De woorden responsive en adaptive kom je veel tegen als het gaat om twee eisen waaraan een website op dit moment moet voldoen. Wat betekent dit eigenlijk?
Een bezoeker van uw website maakt zich niet druk of uw site een desktop versie en een mobiele versie heeft. Als hij op een laptop of een iPad uw site opent, verwacht hij in beide gevallen uw site goed te kunnen bekijken en te bedienen. Op de iPad heeft hij b.v. geen muis maar zal hij via swipe- en touch-bewegingen door uw site proberen te navigeren.
Responsive webdesign zorgt er voor dat uw site zich aanpast aan het apparaat waarop de site bekeken wordt. De site past zich aan qua vormgeving, lettertype’s e.d. aan aan de schermgrootte en bediening.
Adaptive webdesign zorgt er voor dat functionaliteit op een pagina aangepast wordt aan het apparaat waarop de site staat. Bijvoorbeeld: bekijk onze web-applicatie die  een telefoon simuleert waarop u uw site kunt testen. Het vertonen van deze service heeft weinig zin op een echte telefoon. In het geval van adaptive webdesign zal dit onderdeel niet op de telefoon vertoond worden.
Wij bieden in alle gevallen geoptimaliseerde websites voor alle platformen: responsive en adaptive!

sterintwente1

IS UW SITE RESPONSIVE?

TEST HET NU!

ecommerce

E-COMMERCE: een eigen webwinkel

U voert zelf de regie over de inhoud van uw online winkel. Bestelling, facturatie en ordermanagement. Betalen gaat middels iDEAL, overschrijving, creditcard of bank-transfer (PayPal). Wij kunnen voor u een iDeal account regelen.

Wij leveren op maat gemaakte professionele online winkels met zeer uitgebreide, specialistische functionaliteit op basis van open-source shops zoals WooCommerce, PrestaShop of Magento.
Producten kunnen gepresenteerd worden met meerdere afbeeldingen, video en geluid. Klantenbinding is mogelijk via nieuwsbrieven, social-media campagnes en social-media links.

Vraag naar alle mogelijkheden

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE / SOCIAL MEDIA MARKETING

Hoe vindt een potentiele klant uw website tussen de talloze websites op het web? Dit gebeurt door de site aan te melden bij de belangrijkste zoekmachines en het verrichten van onderzoek naar goede en relevante trefwoorden waarbij uw site hoger op de resultaten lijst komt. Deze analyse van uw website wordt door ons uitgevoerd en wijzigingen worden aangebracht zonder dat de site voor de bezoeker veranderd. Voor de zoekmachine die uw site indexeert is dit wel van groot belang.

 

Het inzetten van social-media voor het in de markt zetten van uw site kan op vele manieren geimplementeerd worden. Niet alleen links naar uw sociale-media kanalen zijn van belang maar ook het inzetten van dezelfde kanalen op uw eigen site. Denk hierbij aan ‘Like to collect’, virals, Facebook galerijen weergeven op uw eigen site, coupon acties en social-login applicatie voor uw webwinkel. Daarnaast is het belangrijk om de website te voorzien met zoekmachine optimalisatie, gericht op Facebook en Google+.

sumall_birds_discussion_data_twitter_tweet_bigdata