Fairwater | APPLICATIES - Fairwater
webdesign, repsonsive design, adaptive, wordpress, cms, html5, css3, ecommerce
3118
page-template-default,page,page-id-3118,ajax_updown_fade,page_not_loaded,
Applicaties zijn niet meer weg te denken op het internet. Ieder bedrijf wil zoveel mogelijk functionaliteit online aanbieden. Een webapplicatie is software die op een server draait en door de gebruiker aangeroepen wordt via de webbrowser of app. Voorbeelden zijn online boekingsystemen, nieuws- en weer apps en b.v. ontwerp online je eigen t-shirt!
Vanuit uw vraag bekijken wij met welke middelen wij uw wensen kunnen realiseren. Wij hebben ruime ervaring in het toepassen van (combinaties van) technieken als: PHP, JavaScript, JSON, XML.

WEB APPLICATIES

Webapplicaties kunnen zeer handig zijn voor het toevoegen van functionaliteit die men in een ‘platte’ website niet zou verwachten. Maar ook functionaliteit die de gebruiker van dienst kan zijn om zo duidelijk en soepel mogelijk door (b.v. een boeking van een reis) een proces kunnen leiden. Voorbeelden van webapplicaties zijn:
  • Boeking afhandelen op een reis site
  • Uploaden en converteren van Excel sheets naar formulier op site
  • Zoekresultaten aanpassen aan selectie bezoeker (zie voorbeeld)

Hieronder een voorbeeld van een webapplicatie die zowel code in de browser als op de server aanroept voor het nabootsen van een site in een mobiele telefoon.

autobruinsapp


OOK DIT IS EEN WEB-APPLICATIE

Is uw site responsive? Test het nu!

vul het adres van uw site in en klik op de Vertoon-knop!Scan de QR code op uw mobiel en oordeel live!

MOBIELE APPLICATIES

Het vetalen en omzetten van uw online wensen is onze specialiteit!
Mobiele applicaties kennen we allemaal. De zogenaamde apps op uw mobiele telefoon. Vaak is het mogelijk om functionaliteit om te zetten naar een mobiele app door middel van hybride applicatie software. Fairwater is daar specialist in. Wilt u zeer uitgebreide iOS of Android apps hebben, dan huren wij onze partners in die zeer gespecialiseerd zijn in het implementeren van zogenaamde native apps.

 

GEEF UW BEDRIJF EEN EIGEN APP

Het wordt steeds belangrijker om u te onderscheiden van uw concurrenten. Waarom niet een app als visitekaartje? Vraag naar de mogelijkheden.
sterintwente2